Jag fick min diagnos i vuxen ålder, så jag minns hur välbakat bröd kan smaka. Glutenfritt knäckebröd finns det bra i butiken, men de fabriksbakade mjuka bröden var ingen höjdare. Så jag började experimentera på egen hand. Jag är ingen avancerad bagare, utan utgår ofta från mixer jag hittar i butikshyllan, och försöker addera en egen twist till dessa. Syftet med den här bloggen är bara att tipsa om sånt jag prövat och tycker blev gott!
OBS: Gluten- och laktosintolerans hänger ibland ihop, men jag har inga problem med laktos, så mina recept kan innehålla såna produkter. Däremot är jag också allergisk mot ägg, mandel och nötter, så alla mina recept är också fria från dessa.
Syftet med den här bloggen är att tipsa om sånt jag prövat och tycker blev gott! Om jag utgått från andras recept försöker jag hänvisa till källan, men jag delar bara recept som jag testat, och kommenterar hur de fungerat. Gluten- och laktosintolerans hänger ibland ihop, men jag har inga problem med laktos, så mina recept kan innehålla såna produkter. Däremot är jag också allergisk mot ägg, mandel och nötter, så alla mina recept är också fria från dessa.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar